Label en maatschappelijk verantwoord ondernemen - Maisons Clothes
? ?

Label en maatschappelijk verantwoord ondernemen

 

Enkele jaren geleden is Maisons Clothes begonnen met het ontwikkelen en certificeren van een beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit beleid ligt in de lijn van de waarden van ons bedrijf en het personeel dat er werkt.
Wij streven ernaar onze verbintenissen maand na maand te verbeteren en te ontwikkelen.

Wij willen onze klanten de best mogelijke kwaliteit bieden en daarom zijn de meeste van onze promotionele artikelen en textiel gecertificeerd eco-verantwoord en voldoen ze aan de eisen van CSR. Door gebruik te maken van duurzame druktechnieken en promotionele artikelen willen wij een positieve impact hebben op de planeet.

Als Officiële Dealers van Stanley/Stella, delen wij hetzelfde duurzaamheidsbeleid.
Wij werken al vele jaren samen en bieden textiel van hoge kwaliteit. Wij delen dezelfde waarden van comfort, duurzaamheid en kwaliteit. Stanley/Stella gebruikt 100% biologisch katoen,
voornamelijk gerecycleerd polyester en hernieuwbare grondstoffen.

Ecovadis Silver-certificering, de wereldwijde standaard voor MVO-evaluaties in 2021. Wij verwachten onze prestaties in 2022 te verbeteren. Naarmate wij blijven groeien, wordt ons beleid van betrokkenheid sterker. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar manieren om onze certificeringen te verbeteren.

Wij zijn er trots op dat wij in 2022 het Gots-certificaat hebben verkregen, een wereldwijd erkende norm voor textielbehandelingen. Dit project was voor ons belangrijk, zowel uit milieuoogpunt als uit het oogpunt van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Maisons Clothes streeft naar een optimale kwaliteit van het werk voor haar werknemers en voor de onderneming in haar geheel.

Het is dan ook met toewijding en volharding dat onze onderneming haar MVO-prestaties blijft verbeteren. Wij doen ons uiterste best om u de best mogelijke service te bieden tegen de meest gunstige voorwaarden.

      Certified by CU
        CU1096532