Diensten


Productaanpassing

Wij personaliseren uw producten met meer dan 14 innovatieve technieken. Er is een techniek voor elk van uw wensen.

Meer informatie...


Aanbod van producten

Wij leveren een zeer breed scala aan textielproducten en promotionele artikelen. U vindt alles wat u nodig heeft in onze catalogi.


Confectie op maat

Ons bedrijf heeft een afdeling speciaal voor de kledingindustrie. Hij begeleidt u bij de realisatie van uw unieke projecten, of het nu gaat om objecten of textiel.


Graphism

Zodra de bestelling gevalideerd is, produceren onze grafische ontwerpers systematisch een drukopdracht om door u gevalideerd te worden. Op verzoek kunnen wij ook uw visuals produceren.


Levering

Wij verzorgen de levering van uw bestellingen overal in Europa via een netwerk van betrouwbare partners.


Behandeling en afwerking

Wij kunnen uw bestellingen ook verzenden/binden volgens uw behoeften. Individueel in plastic zakken, katoenen zakken of kratten.


Gedrukt etiket

Wilt u verder gaan in het personaliseren van uw textiel? Wij laten u toe om op elk textiel een gepersonaliseerd etiket te drukken.


Geborduurd etiket

Wij kunnen op maat geweven etiketten voor u produceren. Als u dat wenst, kunnen onze naaisters deze ook borduren op het door u bestelde textiel.


Ecusson PVC

Wij kunnen op maat gemaakte zachte PVC badges voor u produceren. Indien gewenst kunnen onze naaisters deze ook borduren op het door u bestelde textiel.


Ecusson

Wij kunnen op maat geborduurde badges voor u produceren. Als u dat wenst, kunnen onze naaisters deze ook borduren op het door u bestelde textiel.