Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen label - Maisons Clothes
? ?

Label en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maisons Clothes is al enkele jaren bezig met het ontwikkelen en certificeren van een beleid voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit beleid is in lijn met de waarden van ons bedrijf en onze medewerkers. Het is essentieel voor ons om onze verplichtingen ten opzichte van de maatschappij en de planeet te blijven verbeteren en ontwikkelen.

We willen onze klanten de best mogelijke kwaliteit bieden en daarom zijn de meeste van onze promotieartikelen en textiel eco-verantwoord gecertificeerd en voldoen ze aan de MVO-eisen.

Door de voorkeur te geven aan duurzame druktechnieken en promotieartikelen willen we een positieve invloed hebben op de planeet.

Als officiële dealer van Stanley/Stella delen we hetzelfde duurzaamheidsbeleid.

We bieden textiel van hoge kwaliteit en werken al vele jaren samen. We delen dezelfde waarden op het gebied van comfort, duurzaamheid en kwaliteit. Stanley/Stella geeft de voorkeur aan textiel dat is gemaakt van 100% biologisch katoen, voornamelijk gerecycled polyester en hernieuwbare bronnen. Ons doel is om 100% duurzaam te worden.

We zijn in 2021 gecertificeerd als Ecovadis Zilver en zijn erin geslaagd onze score te verbeteren tot Ecovadis Goud in 2022, iets waar we bijzonder trots op zijn. Het behalen van hogere scores door de jaren heen laat ons zien dat onze inspanningen vruchten afwerpen. Terwijl we blijven groeien, wordt ons beleid van betrokkenheid steeds sterker. We kijken ernaar uit om door te gaan op de ingeslagen weg.

We zijn er ook trots op dat we dit jaar opnieuw zijn gecertificeerd voor GOTS, de internationaal erkende standaard voor textielverwerking. Het is een project dat ons na aan het hart ligt, zowel op het gebied van milieu als op het gebied van sociale verantwoordelijkheid. Maisons Clothes streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van het werk, zowel voor haar medewerkers als voor het bedrijf als geheel.

Het is dan ook met vasthoudendheid en volharding dat ons bedrijf zijn MVO-prestaties blijft verbeteren. We doen er alles aan om u de best mogelijke service te bieden, onder de meest gunstige omstandigheden.