Over ons - Maisons Clothes
? ?

Over ons

Een prachtig avontuur

Het Maisons Clothes avontuur begon in 1996: het bedrijf werd opgericht om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar gepersonaliseerd textiel en promotionele artikelen.

De firma Maisons Clothes werd opgericht op de Chaussée d’Alsemberg, in het centrum van Ukkel, en heeft zich snel ontwikkeld met professionele en particuliere klanten. Het bedrijf werd al snel de referentie op de Belgische markt.

In 2012 verhuisde het productieatelier naar buiten Brussel om zijn groei voort te zetten. Dankzij de nieuwe werkplaatsen optimaliseert Maisons Clothes zijn logistiek en verkort het zijn levertijden.

Twee jaar later was het bedrijf te krap in zijn eerste vestiging en verhuisde het naar Oudergem. Het team van Maisons Clothes, dat gevestigd is in de Zaadfabriek, verwelkomt u vandaag nog steeds in zijn showroom.

Een unieke ervaring

Al 25 jaar lang voldoet Maisons Clothes aan de eisen van alle soorten klanten: KMO’s, grote bedrijven, particulieren, sportverenigingen en -clubs, festivals en evenementen, wij ondersteunen de behoeften van elke klant op het gebied van textieldruk, borduurwerk en promotionele artikelen. Voor elke klant bieden wij een oplossing op maat, aangepast aan hun wensen.

De ervaring die we in de loop der jaren hebben opgedaan staat ten dienste van onze klanten. Door langdurige partnerschappen aan te gaan met de beste textielfabrikanten en -distributeurs, kunnen wij altijd de optimale oplossing bieden voor de wensen van onze klanten.

Aanpassingsvermogen aan uw projecten is ons sleutelwoord. Of het nu gaat om onze ervaring, partnerships of nieuwe productontwikkelingen, ons team heeft u altijd een originele oplossing te bieden.