Maisons Clothes werd in 1996 opgericht om tegemoet te komen aan een groeiende vraag naar textiel en gepersonaliseerde promotieartikelen.

 

Het bedrijf vestigde zich in het hart van Ukkel, Alsembergsesteenweg, van waaruit het zijn activiteiten in het hele land kon ontwikkelen. Maisons Clothes werd al snel erkend als het referentiebedrijf op de markt, zowel door particulieren, KMO's als grote bedrijven.

 

In 2012 verhuist het bedrijf zijn productieatelier naar buiten Brussel om de logistiek te optimaliseren en snellere levertijden mogelijk te maken. Twee jaar later verhuisde Maisons Clothes naar Oudergem, waar het bedrijf nog steeds gevestigd is. Het team van Maisons Clothes, gevestigd in de Seed Factory, heet u van harte welkom in zijn showroom.

 

Maisons Clothes voldoet al meer dan 20 jaar aan de eisen van vele bedrijven, particulieren, evenementen, verenigingen en sportclubs op het gebied van borduren, textieldruk en promotieartikelen door hen een specifieke oplossing te bieden die is aangepast aan hun behoeften en wensen. Onze nauwe samenwerking met de grootste textielfabrikanten en -distributeurs en onze expertise op dit gebied stellen ons in staat om een ruime keuze aan modellen en kwaliteiten aan te bieden, om snel en betrouwbaar te reageren op alle aanvragen door bijzondere zorg te besteden aan de uitvoering ervan.

 

De kracht van het aanbod van Maisons Clothes is zijn veelzijdigheid: de expertise en vaardigheden van onze medewerkers, een voortdurend geactualiseerd machinepark, een compleet en betrouwbaar systeem dat klaar is voor afdrukken per e-mail. Kortom, Maisons Clothes maakt het mogelijk om zich volledig aan te passen aan uw projecten om aan al uw behoeften te voldoen.

  

Daarom vertrouwen ze ons: